Pääsiäinen ja hektinen viikko

Pääsiäisaika ja viime viikko ovat menneet niin hektisesti eteenpäin että blogi joutui hetken odottelemaan. Töissä on ollut kiireistä ja nytkin istun sohvalla jalat ihan hyytelönä, käsissä juuri ja juuri energiaa nostelemaan ruokaa suuhun. 

 Tänään laitan postauksen hieman viikkoni kuvina- tyylisesti, sillä aivotoimintani on aikalailla ameeban tasolla. Lupaan huomenna hieman laadukkaampaa juttua, muun muassa uudesta meikkivoiteesta mitä varmasti monesta blogista on jo tullutkin infoa.


 Pääsiäisen kunniaksi keräsimme kaveriporukkaa kasaan ja menimme pienelle piknikille kosken rantaan. Aurinko paistoi, toisella puolella oli teekkarien piknikki ja fiilis oli muutenkin ihanan rento! Valitettavasti tuuli terävöityi aika lailla mitä pidemmälle iltapäivä meni, joten paria tuntia kauempaa ei tullut rannassa istuttua.



Piknik- eväiksi pyöräytin brasilialaistyylisiä "juustoleipäpalleroita", jotka olivat rapeita ulkokuoresta ja sisältä pitkään hieman taikinamaista (juuston ansiosta) ja aivan ihania. Katosivat hyvin äkkiä kulhosta! Palleroihin tuli jauho/ainesosasekoitus tylsästi pakkauksesta, siihen tarvitsi lisätä vain vesi ja kananmunat. Erittäin helppoja siis.

 Salaattina oli mahdollisimman raikas sekoitus;

- Salaatinlehtiä
- Kurkkua
- Minitomaatteja
- Viinirypäleitä
- Vihreitä omenoita
- Fetajuustoa makuöljyssä (taisi olla jokin yrtti ym)  sekä tavallisia fetakuutioita
- Granaattiomenan siemeniä

mausteeksi päälle vielä ripaus valkosipulia, mustapippuri- lime sekoitusta, pari pisaraa sitruunamehua ja mintunlehtiä. Ihan superhyvää, suosittelen kokeilemaan!


Myöhemmin matka jatkui pienelle terassikierrokselle, tuli käytyä mm. Hullussa Porossa sekä Hemingwayssa. Kyllä kylmä olut maistui ihanalta auringossa istuen ja hyvässä porukassa rentoutuen, en ole vähään aikaan ehtinyt rentoutua niin hyvin.


Hullun Poron seinäkoristeita





 Loppu viikonloppu meni kevyesti parvekkeella aurinkoa ottaen ja kirjaa lukien, ottaen kaiken irti ihanasta säästä. Valitettavasti punapäägeenini ottivat vallan ja ripottelivat jälleen jokavuotisia pisamia pitkin poskipäitä ja nenää. Pisamat ovat ihan kivoja, mutta oma ihoni on muutenkin kovin kirjava kiitos couperosan ja vanhojen arpien että en ole kovin innoissani.

Tästä se pisamainvaasio alkaa...
  
Ostamani meikkivoide ei varmaan ole ylläri kellekään, niin monessa blogissa siitä on juttua ollut. Mutta ihoni on erittäin haastava ollessaan sekaiho, eli nenän alue rasvoittuu mutta poskipäät kuivuvat joten se vaatii meikkivoiteeltakin aika paljon. Dermablend on ollut monen lähteen mukaan kestävä, joten kokeiluunhan se lähti kun luottotuotteeni Joe Blascon meikkivoide alkoi näyttämään pohjaa. Mutta siitä juttua myöhemmin!



Kommentit

Suositut tekstit